0

RTE yang paling HOT dekat Ansar Mart sekarang ni, Beef Lasagna 🥳

Peminat makanan western memang WAJIB cuba lasagna Ansar Mart ni! Haritu kita ada buat tester, baru je letak dah ramai serbu dan sekejap je habis. Hari-hari memang SOLD OUT.🤩

Rasa lasagna ni tak cepat muak sebab dia ada special ingredient yang Chef kami letak! Tak percaya jom datang beli dekat Ansar Mart sekarang.😘

Nak beli yang paket kecil ada, yang frozen ada, yang dah siap masak pun ada.

Atau nak tempah dulu pun boleh, hubungi kami di:
📞 Hotline: 6010 361 4244
💬 Whatsapp: https://HotlineAnsarMart.wasap.my

#rte#readytoeat#menu#pasta#lasagna#fyp

Leave a Comment

Your email address will not be published.

0
error: Content is protected !!
X